Ana içeriğe atla

Xperia Z ve LG G2 için Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Şubat-Mart Döneminde Başlıyor!

Xperia Z ve LG G2 için Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Şubat-Mart Döneminde Başlıyor!

Yeni yılın başlamasıyla birlikte Android tarafındaki üreticiler KitKat güncellemesini mevcut üst sınıf akıllı telefonlar için yaymaya başladı. Halihazırda HTC One, Galaxy Note 3 ve LG G2′nin en güncel Android sürümüne kavuştuğunu görüyoruz ancak Samsung ve LG cephesinden söz konusu güncelleme henüz dünya geneline yayılmış değil.

LG G2 için halihazırda sadece Güney Kore’de dağıtıma sunulan Android 4.4.2 güncellemesi Polonyalı taşıyıcı PLAY’in resmi web sitesinde yer alan bilgiye göre mart ayı içerisinde başlayacak. Bu gelişme LG G2 kullanıcılarının mart ayı içerisinde Avrupa’nın birçok noktasında KiKat’e kavuşacağını da göstermektedir.
Listede dikkatimizi çeken bir diğer cihaz ise Xperia Z oldu. Geçtiğimiz yıl CES fuarında tanıtılan suya-toza dayanıklı, aynı zamanda Sony’nin dört çekirdekli işlemciye sahip ilk telefonu olma özelliğini gösteren ve tasarımı ile göz dolduran Xperia Z, yayınlanan belgeye göre şubat ve mart döneminde Android 4.4.2 güncellemesine kavuşacak. Şu ana kadar Xperia Z1 için KitKat haberleri yayınlanırken, ilk defa resmi kaynaklarca Xperia Z için bir tarih belirlenmiş oldu.
Şubat ayı yeni telefonların tanıtımı ve yeni güncellemelerin dağıtımı noktasında oldukça hareketli bir dönem olacak gibi görünüyor. Samsung’un bu süreçte Galaxy Note 3 ve Galaxy S4 için güncellemeyi dünya geneline yayması beklenirken; yine Sony’nin Xperia Z1 için de Android 4.4 güncellemesini başlatması bekleniyor.
play poland kitkat updates Xperia Z ve LG G2 için Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Şubat Mart Döneminde Başlıyor!

Yorumlar