Ana içeriğe atla

Sony’nin Yeni Akıllı Telefonu Xperia G Sızdırıldı!

Sony’nin Yeni Akıllı Telefonu Xperia G Sızdırıldı!

Önümüzdeki günlerde başlayacak MWC 2014 etkinliğinde Sirius (Xperia Z2) kod adlı akıllı telefonun yanı sıra Xperia Tablet Z’nin devam modelini tanıtması da beklenen Sony, ayrıca giriş/orta sınıf bir ya da birkaç akıllı telefon duyurusu yapabilir. 24 Şubat’ta başlayacak Mobil Dünya Kongresi’ne sayılıgı günler kalırken, etkinlik kapsamında tanıtılması muhtemele telefonlardan biri daha ortaya çıktı.

Xperia G olarak isimlendirilen telefon ilk sızıntılarında Xperia Z1 ile yan yana görüntülendi. Görsellerden anlaşıldığı üzere Xperia G, Xperia Z1′den daha küçük bir kasaya sahip olacak. Fiziksel özellikler adına sayabileceğimiz diğer özellikler ise; Omnibalance tasarım, plastik çerçeve, özel kamera tuşu ve bir Sony imzasına dönüşen metal güç butonu.
Sızdırılan ikinci görselde ise Xperia G’nin arka bölümü görülüyor ve bu bölümde Sony’nin kamera ve LED flaşı orta bölüme yerleştirdiği görülüyor. Oysa Sony uzun süredir akıllı telefonlarda kamera ve LED flaşı kenar bölüme yerleştirirdi.
Telefonda yer alması muhtemel bazı teknik özellikler de sıralanmış durumda. 4.8-inç boyutunda bir ekrana sahip olması beklenen telefon orta seviyede konumlandırılacak ve dolayısıyla ekran çözünürlüğünün HD seviyesinde olacağı kaydediliyor. Bunun yanı sıra Android 4.4 KitKat işletim sistemi, 8MP ana kamera, 1GB RAM, LTE desteği, NFC,  8GB dahili depolama ve microsSD kart desteği muhtemel diğer özellikler.
Mobil Dünya Kongresi yaklaştıkta telefon hakkında daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.
Xperia G1 640x410 Sonynin Yeni Akıllı Telefonu Xperia G Sızdırıldı!Xperia G 640x350 Sonynin Yeni Akıllı Telefonu Xperia G Sızdırıldı!

Yorumlar