Ana içeriğe atla

Sony Sirius’un (Xperia Z2) Kullanıcı Arayüzünü Gösteren İnceleme Videosu Yayınlandı!

Sony Sirius’un (Xperia Z2) Kullanıcı Arayüzünü Gösteren İnceleme Videosu Yayınlandı!



Sony’nin bir süredir sızıntılarına şahit olduğumuz D6503 model numarasına sahip Sirius kod adlı telefonuna ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 24 Şubat’ta başlayacak Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması beklenen telefonun kullanıcı arayüzünü gösteren iki dakikanın üzerinde bir video yayınladı.
YouTube kanalıyla yayınlanan videoda Sony’nin telefonda yer verdiği arayüzde önemli bir değişimin yaşandığını kilit ekran efektinden anlayabiliyoruz. Kilit ekranda ayrıca çalan şarkıların kontrolü de sağlanabilmektedir. Söz konusu videoda ayrıca Xperia Temalar’a ve telefonun kamera arayüzüne yakın bir bakış atılırken, kamera arayüzünden telefonun 4K video kaydı gerçekleştirebildiği bir kez daha kanıtlandı. Sirius’ta yer alacak 20.7MP çözünürlüklü kamera ayrıca Full HD 60fps video kaydı da çekebilmektedir.
24 Şubat’ta Türkiye saati ile 09.30′da Mobil Dünya Kongresi’nde bir basın etkinliği düzenleyecek olan Sony’nin söz konusu etkinlikte Sirius kod adlı akıllı telefonu resmen duyurması bekleniyor. Yeni nesil Xperia akıllı telefonun 5.2-inç boyutunda TRILUMINOS IPS ekran, Snapdragon 800 MSM8974AB, 3GB RAM, 16GB dahili depolama ve microSD kart desteğine sahip olacağı iddia ediliyor.

Yorumlar