Ana içeriğe atla

Sony Kısa Süre İçerisinde Xperia Z/ZL/ZR ve Xperia Tablet Z için Yeni Bir Güncelleme Başlatacak!

Sony Kısa Süre İçerisinde Xperia Z/ZL/ZR ve Xperia Tablet Z için Yeni Bir Güncelleme Başlatacak!


Xperia Z1 ve Xperia Z Ultra cephesinde kullanıcılar Android 4.4.2 KitKat güncellemesinin dağıtımını bekleyedursun, Sony resmi Twitter hesabından Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR ve Xperia Tablet Z için kısa süre içerisinde yeni bir güncellemenin dağıtıma sunulacağı bilgisini verdi.
Android 4.4.2 KitKat heyecanı kapılmış olabilirsiniz ancak dağıtıma sunulan 10.4.1.B.0.101 sürüm numarasına sahip yeni yazılım Android 4.3 Jelly Bean temeline dayandırılıyor. Sony’nin yaptığı açıklamaya göre güncelleme Bluetooth bağlantısı ve YouTube uygulamasında geliştirmeler içeriyor. Bunun yanı sıra daha iyi bir pil ömrü, gelişmiş bir kullanıcı deneyimi ve yazılım performans iyileştirmelerinin de güncelleme paketinde yer alması bekleniyor.
Android 4.3 sonrası Sony bahsi geçen cihazlar için Android 4.4 KitKat güncellemesini başlatacak. Sony tarafından henüz resmi bir tarih belirtilmedi ancak Polonya’nın önde gelen taşıyıcılarından PLAY’in resmi sitesinde yer alan bilgiye göre Xperia Z için KitKat güncellemesi şubat-mart döneminde başlayacak.
Sony’nin Android 4.3 güncellemesinin merakla beklendiği bir diğer akıllı telefonu Xperia SP cephesinde ise bekleyiş devam ediyor. Sony son olarak güncellemenin test aşamasında olduğu bilgisini vermiş ve dağıtımın kısa süre içerisinde başlayacağını belirtmişti. Xperia SP cephesinde Android 4.3 güncellemesine ilişkin yeni bir gelişme Vodafone Avustralya’dan geldi. Taşıyıcı güncellemenin test sürecini tamamladığını ve dağıtım için beklediği şeklinde bir açıklama yayınlayarak, dağıtımın her an başlayabileceğini ifade etti.
sony Sony Kısa Süre İçerisinde Xperia Z/ZL/ZR ve Xperia Tablet Z için Yeni Bir Güncelleme Başlatacak!kaynak: xperiablog

Yorumlar