Ana içeriğe atla

Sıfır Çerçeveli Bu Telefon Xperia Z2 mi?

Sıfır Çerçeveli Bu Telefon Xperia Z2 mi?



Galaxy S5‘in MWC 2014′te tanıtılacağı bilgisinin ardından gözler bu defa Sony cephesine çevrildi. Japon üreticinin merakla beklenen yeni nesil Xperia akıllı telefon için çeşitli iddialar dillendirilmiyor değil, ancak Sony cephesindenXperia Z1‘in devam modeli henüz doğrulanmadı. Telefona ilişkin yeni gelişmeler ise yaşanmaya devam ediyor.

Çin kaynaklı gelen haberlerde yeni bir Xperia akıllı telefona ati görseller ortaya çıkarıldı. Fotoğrafa düşük çözünürlüklü bir kamera ya da yakın çekimde odaklama sağlanmadığı için net değil fakat açıkça görünen bir gelişme var ki fotoğrafları sızdırılan telefon neredeyse sıfır çerçeveye sahip.LG G2‘den tanıdığımız bu çerçevenin Xperia Z1′in devam modeli olan Siriusadlı telefonda yer alması muhtemel görünüyor.
Xperia Z1 tasarım ve teknik özellikleriyle göz dolduran bir akıllı telefon olsa da, kalın çerçeveler birçok kullanıcı tarafından eleştirildi. Çerçeveler tasarım anlamında olumsuz bir durum teşkil etse de, kalın çerçevesi sayesinde düşürme testlerinin sağlam telefonunun Xperia Z1 olduğunu hatırlatalım.
Kısa süre önce duvar kağıtları ve kullanıcı arayüzüne ilişkin tüm detayları ortaya çıkarılan Sirius kod adlı telefonun donanım bilgileri ise hala gizemini koruyor. Tahmin edilen detaylara göz attığımızda; aynı zamanda C770x model numarasına sahip Sirius’ta Android 4.4 işletim sistemi, X-Reality ile Mobil Bravia Engine 3 ekran teknolojilerini beraberinde getirecek 2.560 x 1.440p çözünürlüklü IPS3.700mAh kapasiteli bir pil, Sony G Lens ve mobil görüntü-işleme motoru BIONZ teknolojilerini beraberinde getiren 20.7MP çözünürlüklü Exmor RS kamera ve Snapdragon 800‘ün MSM8974AB çözümü.
Xperia thin bezel 2 640x4801 Sıfır Çerçeveli Bu Telefon Xperia Z2 mi?
Xperia thin bezel 1 Sıfır Çerçeveli Bu Telefon Xperia Z2 mi?

Yorumlar