Ana içeriğe atla

Samsung’un Ortaya Çıkan Yeni Telefonu Galaxy S4 Neo Olabilir!

Samsung’un Ortaya Çıkan Yeni Telefonu Galaxy S4 Neo Olabilir!


2014 yılına akıllı telefon ve tabletlerde Neo ile Pro akımını başlatan Samsung, Galaxy Tab Pro serisi altında 3 tablet duyururken; Neo serisi altında ise Galaxy Note 3 Neo, Galaxy Grand Neo akıllı telefonlarının yanında Galaxy Note Neo 12.2 adlı tablet modeli resmen duyurmuştu.

Samsung görünüşe bakılırsa kısa süre içerisinde Neo eklentisine sahip yeni bir telefon daha duyuracak. Söz konusu telefon oldukça tanıdık görünüyor. Kısa süre önce deri görünümlü arka kapak sürümü de resmen duyurulan Galaxy S4′ün bu defa Neo modeli yolda.
Galaxy S4 adı altında sayısız ürünü tüketiciyle buluşturan Samsung, Galaxy S5′in tanıtılmasına sayılı günler kalmasına rağmen telefonun popülerliğinden faydalanmaya devam edecek gibi görünüyor. Galaxy S4 Neo olduğu iddia edilen GT-I9515 adlı modele NenaMark2 testinde ve Hindistan menşeli bir ithalat ve ihracat şirketinin veri merkezinde rastlandı.
Test raporundan elde edilen bilgilerde telefon 1.9GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli bir Qualcomm işlemcisinden güç aldığı görülüyor. Adreno 320 grafik biriminin eşlik ettiği bu işlemcisinin Snapdragon 600 olacağı tahmin ediliyor.
5-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü ekranla donatılan telefon Android 4.4 Kitkat ile çalışırken, GT-I9515 adlı modelin Galaxy S4′ten farklı neler sunacağı henüz bilinmiyor.
samsung gt i9515 zauba nenamark1 Samsungun Ortaya Çıkan Yeni Telefonu Galaxy S4 Neo Olabilir!

Yorumlar