Ana içeriğe atla

Samsung MWC 2014′de UNPACKED Etkinliği Düzenliyor, Galaxy S5 için Davetiye Dağıtımı Başladı!


Samsung MWC 2014′de UNPACKED Etkinliği Düzenliyor, Galaxy S5 için Davetiye Dağıtımı Başladı!


Mobil dünyası açısında büyük önem arz eden ve sektörde en güncel modellerin sergileneceği MWC 2014 etkinliğine sayılı günler kaldı. Endüstriye yön veren dev şirketlerin üst seviye akıllı telefonlarının yanı sıra giriş ve orta sınıf modellerin de büyük oranda yer alacağı etkinlik 24 Şubat’ta Barcelona’da kapılarını ziyaretçilere açacak. Nokia MWC 2014 için ilk davetiye dağıtımı gerçekleştiren şirket olurken; Sony, Samsung, LG ve HTC cephesinde de davetiye dağıtımının başlaması bekleniyor.

Yılın ilk yarısında Android tarafından en çok merak edilen telefonların başında gelen Galaxy S5 ise yüksek olasılıkla 24 Şubat’ta tüketicilerle buluşacak. Dünyanın en ünlü bloggerlarından Eldar Murtazin’in telefonun MWC 2014′te tanıtılacağı iddiasının hemen ardından Samsung Mobile resmi Twitter hesabından “UNPACKED 5″ adlı etkinliğin basın davetiyesini duyurdu.
Halihazırda dağıtımı başlayan davetiyelerde UNPACKED’ın yanına 5′in eklenmesi Galaxy S5′in tanıtılacağına en büyük işaret olarak gösteriliyor. Samsung zaten bugüne kadar düzenlediği UNPACKED etkinliklerinden Galaxy S ya da Galaxy Note serisine ait cihazların tanıtımını gerçekleştirdi. Etkinlik 24 Şubat Pazartesi günü Türkiye saati ile 21.00′da başlayacak vewww.youtube.com/samsungmobile adresinde canlı olarak izlenebilecek.
Galaxy S serisinde sadece Galaxy S II’yi MWC etkinliğinde duyuran Samsung iki nesil sonra yine aynı etkinliği seçmiş görünüyor. Daha önceki Samsung modellerinden farklı bir tasarıma sahip olması beklenen telefonun ilerleyen günlerde donanım, yazılım ve tasarım özelliklerine ait daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.
samsungunpacked53 Samsung MWC 2014de UNPACKED Etkinliği Düzenliyor, Galaxy S5 için Davetiye Dağıtımı Başladı!

Yorumlar