Ana içeriğe atla

Samsung Galaxy Note 3 Neo için Ön Sipariş Süreci Başladı, Fiyat Netleşiyor!

Samsung Galaxy Note 3 Neo için Ön Sipariş Süreci Başladı, Fiyat Netleşiyor!

Phablet olarak adlandırılan büyük ekranlı telefonlar kategorisinde yıllardır rakipsiz olan Samsung, kısa süre önce büyük başarılar elde ettiği Galaxy Note ailesine yeni bir üye daha katmıştı. Galaxy Note 3 Neo olarak isimlendirilen telefon tasarım anlamında abisi Galaxy Note 3 ile aynıyken, teknik özellikler tarafında ise Galaxy Note 2 ve Galaxy Note 3 arasında konumlandırılıyor.

3G ve LTE+ modelleri mevcut olan telefon Almanya’da ön siparişe açılırken, her iki sürüme ait fiyatlar da netlik kazanmaya başladı. 3G destekli versiyon için belirlenen fiyat 499€ olara belirlenirken, daha üstün bir işlemciye sahip olduğu ifade edilen LTE+ versiyonu ise 530€’dan listelendi. Ülkemizde LTE desteği henüz mevcut olmadığı için 3G destekli versiyonun satışa sunulması bekleniyor. 3G’ye sahip Galaxy Note 3 Neo’un söz konusu fiyatına ülkemiz para birimine çevirdiğimizde 1.520 liralık bir fiyat karşımıza çıkıyor.
Galaxy Note 3 ülkemizde 2.000 lira seviyesinde Galaxy Note 2 ise hala 1.300/1.400 lira bandında satışta. Performans noktasında her iki model arasına yerleştirilen Galaxy Note 3 Neo’nun fiyat anlamında da iki telefon arasına konumlandırılması bekleniyor.
LTE+ modelinde 4+2 çekirdekli Exynos 5260 işlemcisinden güç alan telefonun 3G versiyonunda ise henüz açıklanmayan 1.6GHz’de çalışan dört çekirdekli bir işlemci kullanılmakta. Telefon hakkında daha fazla detay içinburadaki haberimize göz atabilirsiniz.
1 Samsung Galaxy Note 3 Neo için Ön Sipariş Süreci Başladı, Fiyat Netleşiyor!

Yorumlar