Ana içeriğe atla

LG G Pro Android 4.4 Kitat Güncellemesine Kavuşuyor!

LG G Pro Android 4.4 Kitat Güncellemesine Kavuşuyor!


Android ekosisteminde her üreticinin kendine özgü arayüzleri bulunduğundan dolayı Google’ın stock Android sürümlerinin bu özelliklere kavuşması bir hayli zaman alıyor. Tüketiciler bu konuda oldukça sabırlı olsa da 4 ay evvel tanıtılan Android 4.4 KitKat’ı ülkemizde henüz telefonuna sunabilen bir üretici şimdilik yok.

Güncelleme konusunda şimdiye kadar en sabıkalı üreticilerden LG, geçtiğimiz yıl çıkarttığı G Pro’ya 2014′ün ikinci çeyreğinde Android 4.4 KitKat güncellemesi vereceğini açıkladı. Tüm testler normal giderse Haziran ayı sonunda LG G Pro için Android 4.4 KitKat güncellemesine kavuşacak kullanıcılar için neler değişecek bunu birlikte göreceğiz.
Android ekosisteminde her güncellemenin stabilite sunmadığını ise Galaxy S3 kullanıcıları Android 4.3′e geçtiğinde birebir yaşamışlar ve gelen eleştiriler sonrasında Samsung güncellemeyi geri çekmek zorunda kalmıştı. Belli bir stabilite sunmayı başaran Android 4.3 Galaxy S3 ve Note 2 için aradan 1 yıl geçtikten sonra kullanıcılara dağıtılabilmişti.
LG G Pro 2′nin 24 Şubatta düzenlenecek Dünya Mobil Kongresinde tanıtılması planlanırken LG’nin geçtiğimiz yılın amiral gemisi telefonuna en son Android güncellemesini sunması kullanıcılar tarafından olumlu karşılana bir gelişme olmuştur; tabii o döneme kadar yeni bir Android güncellemesi yayınlanmazsa.
1361833543 lgoptimusgpro  LG G Pro Android 4.4 Kitat Güncellemesine Kavuşuyor!
Güncelleme konusunda hassas bir Android kullanıcısı iseniz size mutlaka Nexus telefon almanızı öneriyoruz. Nexus cihazlar Google’ın açıklamasına göre 18 ay boyunca Android güncellemelerini ilk alacak cihaz olacaklar. Üreticiler telefonları özelleştirdikçe bizlerinde Android işletim sisteminde güncel kalmamız pek mümkün görünmüyor.

Yorumlar