Ana içeriğe atla

iPhone 6′nın Resimleri Sızdırılmış Olabilir!

iPhone 6′nın Resimleri Sızdırılmış Olabilir!


Sp
Apple’ın iPhone 6 lansmanını ne zaman yapacağı şu anda kesinlik kazanmasa da Haziran yada Eylül aylarında telefonun tanıtılacağı düşünülüyor. Bununla birlikte özellikle LG G3, Xperia Z2 ve Galaxy S5′in pazara çok yakında çıkacağı düşünüldüğünde rekabetin arttırılması amacıyla iPhone 6 tanıtımının beklenenden daha evvel yapılacağı beklentisi de bir hayli büyük.
Apple iPhone 6 ile şimdiye kadar bilineni değiştirerek ilk nesil iPhone’da yarattığı etkiyi insanlarda yine bırakmayı hedefliyor. Tasarım konusunda büyük bir yeniliği beklerken özellikle performans ve yazılım konusunda da iOS 8 ve A8 çipsetinden beklentiler de bir hayli fazla. Her gün yeni yeni bilgilerin ve resimlerin paylaşıldığı bir ortamda Apple’ın iPhone 6 lansmanı için fazla bekleyeceğini düşünmeyenlerden biriyim. Peki sizce iPhone 6 ne zaman piyasaya sürülmeli?
iPhone 6′nın şimdiye kadar tahmin edilen özelliklerii gelin birlikte hatırlayalım.
• A8 64 bit 4 çekirdekli işlemci
• 10 megapiksel kamera
• 4K video çekimi
• 720p’de 500 kare/saniye çekim gücü (Süper Slow Motion)
• Yeni Lightning bağlantı noktası ile USB 3.0’dan bile daha hızlı veri transferi
• Yeni Lightning ara birimi ile daha hızlı şarj yapılabilme imkânı
• 1080p Retina 2 Ekran
Bu bilgilerle bilikte Avustralyalı Blogger Sonny Dickson’ın paylaştığı resimlerde iPhone 6′nın nasıl göründüğü gözler önüne seriliyor. Bunun bir prototip mi yoksa gerçekten iPhone 6 mı olduğunu tabi ki zaman gösterecek ama resimlerin oldukça gerçekçi göründüğünü de belirtmeden geçemeyeceğim. Fotoğrafları aşağıda inceleyebilir ve bu konuda yorumlarınızı bizlerle ve üreticilerle paylaşabilirsiniz.
iPhone 6 Resim 2 iPhone 6nın Resimleri Sızdırılmış Olabilir!
iPhone 6 Resim 3 iPhone 6nın Resimleri Sızdırılmış Olabilir!

Yorumlar