Ana içeriğe atla

iPhone 6 Görüntüleri Sahte Çıktı!

iPhone 6 Görüntüleri Sahte Çıktı!


Dün sizlere iPhone 6′nın resimlerinin sızdırılmış olabileceğinin haberini vermiştik. Haberimizi okumadıysanız öncelikle bu habere mutlaka göz atmalısınız. Haber Avustralyalı Blogger Sonny Dickson tarafından bizlere sunulmuş bir bilgiydi. Fotoğraflar oldukça gerçekçi görünmüş ve bu gerçeklikte bizleri bir hayli heyecanlandırmıştı.
Bu gün yapılan incelemelere göre ise bu fotoğrafların sahte olduğu anlaşıldı. Sızdırılan fotoğrflar ile Mrtin Hajek’in tasarlamış olduğu iPhone 6′nın konsept fotoğraflarındaki renderlar ile aynı hatalara sahip. İşte bunun kanıtı da aşağıdaki fotoğraflarda gizli.
iPhone 6 fake1 iPhone 6 Görüntüleri Sahte Çıktı!
Bir başka konu da iPhone logosuun eski harf yazılımı ile yazılmış olması. Yeni iPhone’da Apple’ın nasıl bir yazı karakteri kullanacağını kestirmek güç olsa da eskiye dönmeyi tercih etmeyen Apple’ın iPhone 6′da da bu karakteri kullanmayacağı öngörülüyor.
iPhone 6 fake 2 iPhone 6 Görüntüleri Sahte Çıktı!
Bir diğer sahte belgesi ise oldukça manidar. iPhone 6 diye lanse edilen telefonun üstündeki jelatin kabartmaları hem önde hemde arkada aynı şekilde yerleştirilmiş. Bunun bir tesadüf olamayacağını ve bunun ancak bir program vasıtasıyla yerleştirilebileceğinin eminim hepimiz farkındayızdır. Aşağıdaki resimde bunun kanıtı oluyor, lütfen dikkatli inceleyin.
iPhone 6 fake 3 iPhone 6 Görüntüleri Sahte Çıktı!
Apple iPhone 6 lansmanını geciktirdikçe bakalım daha neler göreceğiz çok merak ediyorum. Akıllı telefon sektöründe kırılacak tüm rekorları kırması beklenen iPhone 6 ile bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yorumlar