Ana içeriğe atla

iOS İçin Office 365 Sonunda Geliyor!

iOS İçin Office 365 Sonunda Geliyor!


Son yıllarda artan tablet ihtiyacı ve düşen kişisel bilgisayar kullanımından dolayı üreticiler bir panik havası yaşasa da bu tercihler yazılım firmaları için yeni para kapıları anlamı ifade ediyor. Microsoft ve Apple arasındaki soğu savaş piyasada kıyasıya sürse de Microsoft iOS için yazılım desteği sunmanın planlarını geçtiğimiz yıldan beri yapıyor.
2013′ün sonbaharında çıkması beklenen “iOS için Office” yazılımı Steve Ballmer’in zamansız! ayrılışı ile sekteye uğramıştı. Bu dönemde Nokia’yı da satın alan Microsoft’un milyonlarca kullanıcısı olan iOS işletim sistemine Office yazılımını verip vermeyeceği ise bir miktar yeni gelecek olan CEO’nun da bakış açısı ile doğru orantılıydı.
ZDNet’ten Mary Jo Folley’in yaptığı habere göre önümüzdeki birkaç ay içinde Microsoft iOS için Office uygulamasını yayınlayacak. Dünyanın en büyük PC üreticilerinden Sony geçtiğimiz günlerde Vaio dizüstü bilgisayar bölümünü satmıştı. HP gibi teknoloji devi firmalar ise PC bölümünü kapatabileceklerini belirtmiş ve Windows 8′de beklenen etkiyi yaratamamışken Microsoft’un sürekli artan müşteri porföyü ile iOS’u görmemesi kendi bindiği dalı kesmesi anlamına gelecekti. En iyi laptop’ın bile 3 – 5 saat şarj süreleri ile tabletlerin 10 saat şarj süreleri sunması ve aradaki fiyat farklarının 4 kat daha ucuz olmasından dolayı şu anda kullanıcılar tabletleri tercih ediyor. Tabletlere takılan ek klavye gibi seçenekler ise bu mobil cihazlar laptoplar ile aynı kullanıcı deneyimi yaşamamızı sağlıyor.
Peki siz günlük yaşamınızda neyi tercih ediyorsunuz? Şirketler için Windows olmazsa olmaz bir çözüm ama günlük kullanımda tabletler istediğinizi yapmanıza yeterli oluyor mu?
office 365 iOS İçin Office 365 Sonunda Geliyor!

Yorumlar