Ana içeriğe atla

HTC’nin Orta Sınıf Phablet Modeli Desire 8 Şık Tasarımı ile Göz Dolduruyor!

HTC’nin Orta Sınıf Phablet Modeli Desire 8 Şık Tasarımı ile Göz Dolduruyor!



2014 yılında eski günlerine dönme noktasında kararlı görünen HTC tepe modellerin aksine giriş ve orta seviye akıllı telefonlar kategorisine daha fazla odaklanacağını resmi kaynaklarca açıklamıştı. Mart ayı içerinde One’ın devam modelini tüketicilerle buluşturacak olan HTC sızdırılan görüntüden anlaşıldığı üzere geçtiğimiz yıl One Max ile dahil olduğu büyük ekranlı telefonlar kategorisine bu yıl orta seviye bir model sunmanın hazırlığı içerisinde.
Desire 8 olarak isimlendirilen phablet model sahip olduğu donanım özellikleriyle orta seviyede yer alacak. Alt bölümde yer alan görselden de anlaşıldığı üzere HTC tasarım ekibi yine önemli bir işin altına imza atmış ve oldukça şık bir telefon ortaya koymuş. Telefonun ekran görüntüsü lansman tarihi için 18 Mart’ı işaret ederken, HTC telefonda polikarbonat malzemeye ve beyaz, kırmızı, sarı, turuncu ve mavi olmak üzere zengin bir renk yelpazesine yer verecek
Alt ve üst bölümde yer alan delikler BoomSound hoparlörlere farklı bir tasarım getirirken, telefonda 5.5-inç büyülüğünde ve muhtemelen HD çözünürlüklü bir ekrana yer verilecek. Arka bölümde 13MP çözünürlüklü kamera, ön bölümde ise 5MP çözünürlüklü bir kameranın yer verildiği Desire 8′de ayrıca ekrana konumlandırılan sanal butonlar da yer alacak. Android 4.4 KitKat ve Sense 6 ise telefonun yazılım tarafını oluşturacak.
14f3e9d0a39147528a5e5ee275e25bdc HTCnin Orta Sınıf Phablet Modeli Desire 8 Şık Tasarımı ile Göz Dolduruyor!

Yorumlar