Ana içeriğe atla

HTC M8′in (One 2) Sanal Butonları Ortaya Çıktı!

HTC M8′in (One 2) Sanal Butonları Ortaya Çıktı!

HTC’nin şimdiye kadar şubat sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacağı ifade edilen M8 kod adlı One 2 modelinin lansman tarihine ilişkin yeni bir bilgi, uzun süredir telefon cephesinde yaşanan gelişmeleri Twitter hesabından aktaran Evleaks cephesinden geldi. Popüler Twitter kullanıcısının son paylaştığı bilgide HTC M8′in mart ayı içerisinde New York’ta düzenlenecek bir etkinlik kapsamında tanıtılacağı bilgisi yer aldı.
Yılın ilk yarısında en çok merak edilen telefonlardan biri olan M8′e  ilişkin bir başka gelişme daha yaşanırken, HTC’nin sanal butonlara sahip ilk akıllı telefonu olması beklenen One 2′nin ekrana konumlandırılacak sanal buton tasarımları ortaya çıktı. htcsource sitesine gelen isimsiz bir e-postada söz konusu sanal butonların HTC’nin daha önceki modellerde yer verdiği kapasitif butonlara benzediği görülmektedir. Ana ekran ve çoklu görev butonları One modeliyle aynıyken, geri butonu ise stok Android deneyimini bizlere hatırlatıyor.
Yazılım tarafında Android 4.4 KitKat ve Sense 6.0 kullanıcı arayüzünün eşlik edeceği üst sınıf akıllı telefonun güç birimini ise Qualcomm cephesinden dört çekirdekli Snapdragon 800 MSM8974AB işlemcisinin oluşturması bekleniyor.
Alt bölümde One 2′ye yerleştirilecek ve daha önceki One serisi cihazlarda yer alan buton tasarımlarına göz atabilirsiniz.
htc buttons HTC M8in (One 2) Sanal Butonları Ortaya Çıktı!

Yorumlar