Ana içeriğe atla

HTC M8′in Altın Renkli Seçeneği de Göründü!

HTC M8′in Altın Renkli Seçeneği de Göründü!

Samsung, LG, Samsung ve birçok mobil üreticisi önümüzdeki günlerde başlayacak Mobil Dünya Kongresi’nde giriş-orta-üst kategoride birçok akıllı telefon ve tabletler de sergileyecekler. HTC cephesinde ise One’ın devam modeli M8 ve kısa süre önce basın görseli ortaya çıkan Desire 8 yılın ilk çeyreğinde beklense de, tanıtım tarihini ilişkin Tayvanlı üreticiden herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

HTC resmi tanıtım tarihini açıklamasa da, M8 cephesinden sızıntılar devam ediyor. Bir süredir metal renk seçeneği sızdırılan M8′in bu defa farklı bir renk seçeneği ortaya çıktı. Sızdırılan görselde ışıklandırma yeterli seviyede olmadığı için söz konusu rengi net bir şekilde kestirmek zor ancak telefonun altın renginde olduğu ihtimali oldukça yüksek.
HTC geçtiğimiz yıl şubat döneminde duyurduğu One modelinde bir süre sonra altın renk seçeneğini piyasaya sunmuştu. Oldukça beğenilen söz konusu renk bu defa lansman esnasında (mart ayı) karşımıza çıkabilir.
Ortaya çıkan yeni görsel iki kamera ve iki LED flaş bilgisini bir kez daha doğrularken, telefon için iddia edilen özellikler ise; 4.7 ya da 5-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü ekran, 2GB RAM, 5MP çözünürlüklü ön kamera, Ultrapiksel arka kamera, ekran üstü sanal butonlar, Android 4.4.2 KitKat, Sense 6.0, dört çekirdekli Snapdragon 800 ve microSD kart desteği şeklinde sıralanıyor.
gsmarena 002 HTC M8in Altın Renkli Seçeneği de Göründü!gsmarena 0015 HTC M8in Altın Renkli Seçeneği de Göründü!

Yorumlar