Ana içeriğe atla

HTC M8, One 2 Adını Alacak ve Çift SIM Kart Seçeneğine de Sahip

HTC M8, One 2 Adını Alacak ve Çift SIM Kart Seçeneğine de Sahip HTC-Two-concept-M8


Şu ana kadar ortaya çıkan belgelerinden büyük bölümünde M8 olarak beliren üst seviye akıllı telefon Fransız hükümeti web sitesinde One 2 olarak listelendi. One 2′nin ayrıca çift SIM kartlı versiyonu da aynı listede yayınlanırken, her iki telefonun da liste ayrıntılarında 3G dışında herhangi bir bağlantıyı desteklemediği görülüyor. HTC M8′in resmi bir sitede One 2 olarak listelenmesi lansman öncesi telefonun resmi adını da ortaya koymuş oldu.
One 2′nin çift SIM kart desteği sunacak olması iki SIM kart kullananları elbette memnun edecektir. Ancak çift SIM kart seçeneği genelde Çin için hazırlanır ve One 2′de izlenecek stratejinin nasıl olacağını ise şimdiden kestirmek zor.
5-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü Super LCD ekranla donatılacak One 2′de bir önceki nesil One modeline nazaran çok daha ince bir çerçeveye yer verilecek. HTC’nin sanal butonlara geçiş yapacağı ilk telefon olma özelliğini de gösterecek One 2′nin tahmin edilen diğer teknik özelliklerinin şu şekilde; Snapdragon 800′ün MSM8974AB versiyonu, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, Sense 6.0 kullanıcı arayüzü, Boomsound hoparlörler, 16GB dahili depolama, microSD kart desteği, 3GB RAM, çözünürlük değeri artırılan Ultrapiksel kamera, kızılötesi bağlantı portu ve 2.900mAh kapasiteli pil.
gsmarena 0012 HTC M8, One 2 Adını Alacak ve Çift SIM Kart Seçeneğine de Sahip Olacak!

Yorumlar