Ana içeriğe atla

Galaxy S5′in Satışa Sunulan Kılıfları Tasarım Hakkında İpuçlar Veriyor!

Galaxy S5′in Satışa Sunulan Kılıfları Tasarım Hakkında İpuçlar Veriyor!


Samsung’un kısa süre önce basın davetiyelerini dağıtmaya başladığı 24 Şubat tarihli “Unpacked 5″ etkinliğinde resmiyet kazanması beklenen Galaxy S5 cephesinden detaylar gelmeye devam ediyor. İngiltere’de cep telefonu aksesuarları satan mobilefun adlı online alışveriş sitesinde Galaxy S5′e ait kılıflar listelenirken, söz konusu kılıflar tasarım hakkında bazı detayları da gün yüzüne çıkartıyor.

Bir süre önce HTC’nin yeni nesil One modeli için de Çin menşeli sitelerde kılıf satışı başlamış ve sızdırılan görselden kılıfların tamamen One 2 için tasarlandığı anlaşılmıştı. Halihazırda benzer bir süreç Galaxy S5 için de yaşanırken, satışa sunulan kılıflar Galaxy S5′in genel hatlar itibariyle Galaxy S3 ve Galaxy S4′e benzeyeceğini gösteriyor. Güç butonu telefonun sol, ses tuşları ise sağ bölüme yerleştirilirken, arka bölümde kamera ve LED flaş’ın da tıpkı Galaxy S4′te olduğu gibi alt alta konumlandırılacağı anlaşılmaktadır. USB giriş alt orta bölümde, kulaklık girişi ise telefonun üst bölümünde yer alacak.
Kılıflarda asıl dikkat edilmesi gereken husus ise parmak izi tarayıcısına ait arka bölümde herhangi bir detayın yer almamasıdır. Oysa kısa süre önceEvleaks tarafından sızdırılan sistem dosyasında Galaxy S5′te parmak izi tarayıcısını varlığı  doğrulanmıştı. Bu da parmak izi tarayıcısının home butonun altına ya da ekrana yerleştirileceği ihtimalini güçlendiriyor.
Galaxy S5′in lansman tarihini doğru tahmin eden Eldar Murtazin’in Galaxy S5′te yer alacağını iddia ettiği yazılım ve donanım özelliklerine göz atacak olursak; 5.24-inç büyüklüğünde 2K çözünürlüklü ekran, 64-bit destekli 6. nesil Exynos işlemci, LTE destekli modelde Qualcomm cephesinden dört çekirdekli Snapdragon 805 işlemci, 16MP arka kamera, 3GB RAM, 32/64GB dahili depolama, microSD kart desteği, Android 4.4 KitKat, yeni nesil TouchWiz kullanıcı arayüzü ve 3.200mAh kapasiteli pil.
12 Galaxy S5in Satışa Sunulan Kılıfları Tasarım Hakkında İpuçlar Veriyor!
21 Galaxy S5in Satışa Sunulan Kılıfları Tasarım Hakkında İpuçlar Veriyor!3 Galaxy S5in Satışa Sunulan Kılıfları Tasarım Hakkında İpuçlar Veriyor!

Yorumlar