Ana içeriğe atla

Galaxy S4 için Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Bir Kez Daha Başladı!

Galaxy S4 için Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Bir Kez Daha Başladı!



Nexus cihazlar dışında Android 4.4 KitKat’in dağıtımını uluslararası arenada başlatan tek üretici şu aşamaya kadar sadece HTC oldu. Tayvanlı üretici üst sınıf akıllı telefonu One’ı Android 4.4 ile buluştururken; Galaxy S4, Galaxy Note 3, LG G2 ve Xperia Z1 gibi üst seviye akıllı telefon sahipleri ise gözlerini üreticilerden gelecek haberlere dikmiş durumda. Galaxy Note 3 için belirli ülkelerde dağıtım başlarken, LG G2 içinse güncelleme sadece Güney Kore’de yayınlanmış durumda.
Geçtiğimiz yılın en fazla satan Android işletim sistemli akıllı telefonu Galaxy S4 cephesinde kullanıcılar arasında sabırsız bekleyiş sürüyor. Halihazırda sadece Rusya’da I9505 LTE modeli için sağlanan güncelleme Amerikalı mobil operatör Sprint  kullanıcılarına da ulaştı. Galaxy S4 cephesinde güncelleme tarafından uzun süredir bir sessizlik hakimdi ve Amerika’da başlayan güncelleme dağıtımın kısa süre içerisinde diğer ülkelerde de başlayacağı ihtimalini güçlü kılıyor.
Exynos işlemcili başka bir ifadeyle ülkemizde satılan Galaxy S4 I9500 cephesinde ise son olarak güncelleme ocak ayı içerisinde sızdırılmıştı. Sızıntı sonrası yazılımı yükleyen kullanıcılar genel anlamda performanstan memnun kalırken, Samsung kaynaklarından gelen haberler ise bir hafta sonra test sürecinin başladığı bilgisini vermişti. Oysa aradan geçen bir aya rağmen Samsung henüz dağıtımı başlatmadı.
24 Şubat’ta Galaxy S5′i tanıtmaya hazırlanan Güney Koreli üretici muhtemelen tanıtım sonrası ya da mart başında dünyanın birçok noktasında Galaxy S4 kullanıcılarını Android 4.4 ile buluşturmaya başlayacak.

Yorumlar