Ana içeriğe atla

Facebook Paper iPhone için Yayınlandı!

Facebook Paper iPhone için Yayınlandı!




Facebook dünyanın en çok kullanıcya sahip olan sosyal ağı. Son zamanlarda Twitter popülaritesini arttırmış olsa da Facebook halen dünyanın en güçlü sosyal ağı. 2013 yılını rekor bir reklam geliriyle kapatan Mark Zuckerberg ve ekibi sosyal ağın daha fazla kullanılması için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.
Facebook, kendine özel cep telefonu geliştirilmesine de olan vermiş ve HTC First adlı telefona yazılım desteği vermişti. Facebook Home adı verilen bu uygulama ile Android ekosisteminde sorunlu çalışan uygulamanın önüne geçilmeye çalışılmıştı. Home uygulamasını denemeyenlerin bu uygulamayı kesinlikle denemelerini öneririm lakin Facebook’u çok sık kullanıyorsanız Home uygulamasına bayılacaksınız.
Aşağıdaki videodan Home uygulaması hakkında detaylı bir fikre de kavuşmuş olacaksınız.

facebook home Facebook Paper iPhone için Yayınlandı!
Facebook iOS platformuna yaptığı yepyeni bir arayüz ile bir programın nereden nereye gelebileceği hakkında resmen ders veriyor. Facebook’un iOS platformu için yeni bir güncelleme alacağı söylentileri her geçen gün artarken Mark Zuckerberg ve arkadaşlarının iPhone sahipleri için yaptığı yeniliği önce birlikte izleyelim.

Her şeyin kağıttan geldiği düşünüldüğünde tek kelimeyle mükemmel görünen bir arayüz oluşturan Facebook, kişisel iletileri bir Flipboard eklentisi şeklinde bizlere sunuyor. Hazırlanan bu arayüz ile Facebook artık daha çok vakit geçirilecek bir yer olmaya başlayacak. Arkadaşlarımızın paylaştığı iletileri sanki gazete okuyormuş gibi okumak oldukça enteresan görünüyor. Günümüzün gençleri (biz artık o gruba girmiyoruz) sosyal ağlarda bu kadar çok zaman geçirirken bu tarz yenilikler kullanıcılarda nasıl tepki oluşturacak bunu hep birlikte göreceğiz. Amerian bir AppStore hesabınız varsa iOS 7′li iPhone’nunuza bu uygulamayı indirebilirsiniz. Bu hafta içinde tüm dünyaya Paper Facebook’un dağıtılacağı gelen bilgiler arasında yer almakta.

Yorumlar