Ana içeriğe atla

Apple iPhone 5S ile Moda Çekimi

Apple iPhone 5S ile Moda Çekimi



Apple geçtiğimiz yılın sonbaharında Burberry’nin CEO’su Angela Ahrendts’ı prakende ve internet mağazalarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer etmişti. Bu bağlamda 2 firma birbiriyle yakın ilişkiler kurarak ortak bazı çalışmalara da imza atmaya başlamıştı.
Apple iPhone 5S’in iSight kamerası için “mükemmele en yakın fotoğraf deneyimi” cümlesini kullanıyor. Özellikle iPhone 5S’te birbirinden farklı renkte 2 flaş bulunması LED flaşlı telefonlardaki florsan beyazlığının önüne geçerek daha canlı fotoğraflar çekilmesini sağlayabiliyor.
Geçtiğimiz gün Burberry, Londra’da 2014 ilkbahar yaz kreasyonunun tanıtımı düzenlendi. Bu defile esnasında Apple iPhone 5S’in kamerası ile tüm defilenin video kaydını çekerek bunu bir reklam filmi olarak bizlere sundu.
iPhone 5S Flaş Apple iPhone 5S ile Moda Çekimi
Çekimlerde iPhone 5S’in en önemli özelliklerinden biri olan Slow Motion özelliğinin de sıkça kullanıldığını görüyoruz. Bu özellik 720p çözünürlüğünde 120 kare/saniye çekim yapabilmeyi sağlayan bir teknoloji ve bu özellik ile oldukça eğlenceli videolar hazırlanabiliyor.
14.02.05 iPhone5s Burb Apple iPhone 5S ile Moda Çekimi
4K çekim yapabilmenin erdem sayıldığı bu günlerde bu reklam filmi teknolojinin nasıl işe yaradığının da önemli bir kanıtı değil mi?

Yorumlar