Ana içeriğe atla

Android Sehpa İster miydiniz?

Android Sehpa İster miydiniz?


Android işletim sistemi telefonlarımızdan tabletlere, çamaşır makinelerine, fırınlara hatta buzdolaplarına kadar girmiş bulunuyor. Google’ın bu işletim sistemi akıllı telefon pazarınında şu anda %80′nine sahip durumda. Böylesine hızla büyüyen bir platformunda farklı şekillerde karşımıza çıkmasına şaşırmamamız gerekiyor. Üreticiler ise Android işletim sisteminin açık kaynak kodlu ve lisansız olmasının tüm nimetlerinden yararlanıyorlar.
Sizlere tanıtacağımız bu günkü ürün Android Sehpa olarak adlandırılıyor. Orijinal ismi Ideum Platform 46 Multitouch Table olan bu ürün şimdiye kadar görmediğimiz bir Android deneyimini de bizlere sunuyor. 32 ve 46 inç Full HD ekranlarda İntel i7 tabanlı işlemciler ile çalışması sağlanan bu mini! sehpanın diğer özellikleri ise şöyle sıralanıyor. 500 GB Harddisk (isteğe göre SSD takılabiliyor), 8 GB Ram (isteğe göre 16 GB), BluRay driverın da olacağı bu cihazın özellikle cafeler, hastaneler, havaalanları gibi yerlerde kullanılması amaçlanıyor. Şu anda Android 4.1 Jelly Beam kullanan bu sehpanın satışa sunulmasıyla birlikte Android 4.4 güncellemesi alacağı belirtiliyor.
ideum 2 Android Sehpa İster miydiniz?
Fiyatı uygun gelirse (7.000 $ ile 10.000 $ aralığından satılması planlanıyor) evde de kullanabileceğiniz bu ürünün sıvı geçirmediğini de hatırlatalım. Teknolojinin gittiği yer hepimizi hayretler içinde bırakırken tüm bu gelişmeler insanların kendi içine kapanmasına da sebep oluyor. Bu tarz gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsanız ve bu ürün ülkemize gelse nerelerde görmek isterdiniz? yorumlarda belirtirseniz çok seviniriz. Ürüne ait bu müthiş videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar