Ana içeriğe atla

HTC One için Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Ülkemiz Kullanıcıları için Dağıtıma Sunuldu!

HTC One için Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Ülkemiz Kullanıcıları için Dağıtıma Sunuldu!

YAZAN:SİNAN DENİZ -  - 26 YORUM

Android 4.4 KitKat‘in Google tarafından resmen duyurulmasının hemen akabinde HTC One‘ın geliştirici sürümü ve Amerika SIM kilitsiz versiyonunu Android 4.4 ile buluşturan Tayvanlı üretici, 2013 yılı amiral gemisinin uluslararası versiyonu içinse söz verdiği gibi güncellemeyi 90 gün içerisinde telefon sahipleriyle buluşturmayı başardı.
Ülkemiz kullanıcılarının yanı sıra Avrupa kıtasında birçok One kullanıcısına ulaştığı rapor edilen güncelleme OTA (şebeke üzerinden) yoluyla dağıtılıyor.  308MB dosya boyutunda olan Android 4.4.2′nin kullanıcı arayüzünde pek bir değişiklik sunmadığını Galaxy Note 3′te görmüştük. Daha çok alt yapıda yeni düzenlemeler getiren güncelleme arayüzde de ufak dokunuşlarla bazı gelişmeler de sunmaktadır.
Bunlardan en dikkat çekeni ise bildirim çubuğundaki simgelerin tamamen beyaz renge bürünmesi oldu. Bunun yanı sıra Android 4.4 ile gelen RAM kullanımının optimize edilmesi, daha gelişmiş bir çoklu görev yöneticisi, kablosuz yazıcı desteği, güvenlik geliştirmeleri, Sense 5.5 kullanıcı arayüzünde gelişmeler, daha fazla medya etkileşimi için yeni Bluetooth profil desteği, internet tarayıcısından Flash Player’in kaldırılması (Android, 4.1 Jelly Bean’dan bu yana desteği kaldırmıştı zaten, Hangouts‘un yerleşik SMS uygulaması olarak kullanılabilmesi, Sense TV geliştirmeleri, daha gelişmiş BlinkFeed ana ekran uygulaması ve performans artışı güncelleme kapsamında yer alan yenilikler oldu.
Yaz sonu ya da sonbahar başında Sense 6.0 güncellemesine kavuşacak HTC One için güncelleme desteğinin bu yılın sonuna kadar süreceğini hatırlatalım.

Yorumlar