Ana içeriğe atla

Galaxy S5′in Ekran Boyutuna İlişkin İlk Bilgi Geldi!

Galaxy S5′in Ekran Boyutuna İlişkin İlk Bilgi Geldi!


Galaxy S5 cephesinden haberler hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Tasarım ve teknik detayları merakla beklenen telefonun ülke ve operatörlere özel versiyon numaraları kısa süre önce SamMobile tarafından yayınlanırken, telefona ilişkin yeni bir gelişme ise Güney Kore’den geldi.

LG U+ web sitesinde yer alan bazı belgelerde SM-G900L kod adlı yeni bir Samsung telefonuna ait bilgiler yayınlandı. Söz konusu belgelerin LG’ye ait bir sitede yayınlanması sizleri şaşırtabilir, ancak LG U+’nın ülkenin önde gelen GSM operatörlerinden bir tanesi olduğunu hatırlatalım.
Galaxy S5 olduğuna inanılan SM-G900L adlı cihaza ait herhangi bir görsel paylaşılmamış ancak  telefonun bazı özellikleri listelenmiş durumda. 5.1-inç boyutunda 1920 x 1080p çözünürlüklü ekrana sahip olduğu görülen telefon Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle çalışacak. Galaxy S5′in bir süredir 2K çözünürlüklü Super AMOLED ekrana sahip olacağı konuşulurken, yaşanan son gelişmeler ise Samsung’un 2014 yılının ilk yarısında üst sınıf akıllı telefonlarda ekran seviyesini Full HD seviyesinde tutacağını gösteriyor.
Yeni nesil TouchWiz kullanıcı arayüzü, düşük ışık kamera performansı artırılan 16MP çözünürlüklü arka kamera, hızlı şarj teknolojisine sahip 2.900mAh kapasiteli batarya, 3GB RAM, 64-bit destekli 6. nesil Exynos ve Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AB işlemcisi Galaxy S5′te yer alması beklenen diğer özellikler.
Samsung SM G900L Galaxy S5 LG Uplus 2 Galaxy S5in Ekran Boyutuna İlişkin İlk Bilgi Geldi!
Samsung SM G900L Galaxy S5 LG Uplus2 Galaxy S5in Ekran Boyutuna İlişkin İlk Bilgi Geldi!

Yorumlar